Šport

2024 Holjevka IX utrka u Zagrebu | Karlobag.eu

2024 Holjevka IX utrka u Zagrebu | ...

U nedjelju, 3. ožujka 2024., Zagreb će biti domaćin atletske utrke Holjevka IX, koja starta s Mosta slobode. Utrka prolazi kroz ključne gradskih arterije završavajući u parku Bundek. Molimo građane za strpljenje zbog zatvaranja prometa i pozivamo da podrže trkače duž trase.

Vlada povećava sredstva za sport i podržava infrastrukturne projekte | Karlobag.eu

Vlada povećava sredstva za sport i podržava ...

Vlada Republike Hrvatske, pod vodstvom premijera Andreja Plenkovića, znatno je povećala izdvajanja za sport, podržala je brodogradilište 3. maj i pokrenula važne infrastrukturne projekte, uključujući izgradnju novog stadiona u Maksimiru i radove na Istarskom ipsilonu.

Vlada nagrađuje hrvatske vaterpoliste za uspjehe u 2024. | Karlobag.eu

Vlada nagrađuje hrvatske vaterpoliste za ...

Vlada Republike Hrvatske je na svojoj posljednjoj sjednici donijela odluku o dodjeli državnih nagrada hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji za izvanredne rezultate postignute na međunarodnim natjecanjima u 2024. godini, potvrđujući svoju podršku vrhunskom sportu.

Nova era ulaganja u lokalni sport i program

Nova era ulaganja u lokalni sport i program ...

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je rekordna ulaganja za 2024. godinu, s ciljem poticanja lokalnog sporta i programa 'Hrvatska pliva'. Ove godine, fondovi su povećani na četiri milijuna eura, naglašavajući važnost sporta za zdravlje i razvoj mladih.

Malonogometni turnir: Obilježavanje 30 godina općine Karlobag (fotogalerija)

Malonogometni turnir: Obilježavanje 30 godina ...

Povodom tridesete obljetnice općine Karlobag, na igralištu Laktinac odigran je prijateljski malonogometni turnir. Dvije domaće momčadi, Karlobag i Lukovo Šugarje, odmjerile su snage u napetoj utakmici koja je završila slavljem Karlobaga.

Istražite Bura Gym: Pogledajte video i saznajte (malo) više o teretani u Karlobagu

Istražite Bura Gym: Pogledajte video i ...

Nedavno otvorena teretana Bura Gym u Karlobagu postala je tema razgovora. Pogledajte video s Đir TV-a na YouTubeu i saznajte više o pitanjima koja smo postavili vezana za ovu teretanu. Od radnog vremena do pogodnosti za lokalno stanovništvo, mnoga pitanja čekaju odgovor.